Halvtimeshold
  • Registrer

 

Halvtimesholdet er et motionshold med plads til løbere der har lyst til at løbe i et roligt tempo. Holdet træner mandag, onsdag & fredag kl. 17.30. I vintersæsonen mødes vi ved Espergærdehallen og i den "lyse" periode af året mødes vi ved Egebæksvang skov ved indgangen fra Mørdrupvej.

Træningen er sammensat så en fra holdet fastlægger ruten for en måned af gangen.

I træningsprogrammet er der indlagt varierede former for træning. Ud over at løbe ture i roligt tempo, har vi også intervaltræning, bakketræning, konkurrencefart, jog m.m. I sommerhalvåret løber vi mest muligt i Egebæksvang skov. Vi lægger meget vægt på at der "samles op" så det ikke altid er de samme der løber bagerst.

Vintertræningen sker mest på de oplyste veje og stier i Espergærdeområdet eller på Strandvejen mod enten Helsingør eller Humlebæk. 

Ind imellem kører vi også i fællesskab ud for at træne, f.eks. for at løbe ved Gurre sø eller hvad holdet bliver enige om.

Holdet er bredt sammensat af en deltagergruppe med meget forskellige løbeambitioner. Udgangspunktet er imidlertid, at der skal være plads til alle, og alle skal kunne få noget positivt ud af træningen. 

Der er da også et godt kammeratskab og et hyggeligt socialt liv deltagerne imellem - og der er altid plads til en ny løber.

 

Kontakt :

Mai Britt Rønne : 28 90 22 90

Hanne Stuhr : 23 61 69 63