Lysegrønt hold
  • Registrer

Udgangspunkt:
Vi løber distancer på 6-10 km til hverdag. Vores træningstempo er som udgangspunkt 6:10/km, når vi løber længere ture. Det forventes, at deltagerne kan løbe 5 km på mellem 27-30 min.

Holdet er et åbent hold, og alle er velkomne til at deltage på holdet. Vi samler altid op på de ugentlige træningsture. Onsdag løber vi sammen med det Orange hold med deres træner og i deres tempo.

Målsætning:
Vedligeholdelse og forbedring af form og løbeglæde ved fælles løbetræning. Den ugentlige træning på Lysegrønt hold muliggør deltagelse i løb på 10-15 km, f.eks. Esrum Sø Rundt i august og Eremitageløbet i oktober. Kontakt en af trænerne, hvis du har lyst til at høre mere om det eller muligheden for at løbe op til halvmaratondistancen.

 

Træningstider:
Holdet træner mandag, onsdag og fredag – alle dage kl. 17.30.

Mødested:
Ved Espergærdehallen, Idrætsvej.

Træningsprogram
Ruter og program bestemmes af træneren den pågældende træningsdag med udgangspunkt i dagens aktivitet. Vi veksler mellem normale løbeture/farttræning /intervaltræning. Vi samler op efter behov. Den første onsdag i hver måned deltager Lysegrønt hold i den fælles intervaltræning.

Som nævnt er vores træningstempo som udgangspunkt 6:10/km. Så hvis du kan løbe 5 km på 5:50/km, vil du komfortabelt kunne følge med på vores hold. Hvis du kan løbe 5 km på 6:20/km, vil du akkurat kunne følge med.

Søndagsture
Søndage kl. 09.00 med start og afslutning ved indgangen til Egebæksvangskoven ved Mørdrupvej/Gl. skovvej. Søndagsturene løbes hele året med distancer på op til 10-12 km. Vi aftaler fra søndag til søndag via gruppen Puls 3060 Lysegrænt Hold på Facebook, så hold øje med, om der kommer nogen. Søndagsturene vil som oftest være sammen med Orange hold.

Kontakt:
For yderligere information kan man kontakte:
Martin Sørensen

Mobilnr: 24296464

lysegronthold@puls3060.dk