Orange hold
  • Registrer

 

Udgangspunkt:
Vi løber distancer på 5-9 km til hverdag. Vores træningstempo er som udgangspunkt 6:30/km, når vi løber længere ture. Det forventes, at deltagerne kan løbe 5 km på mellem 28-32 min.

Holdet er et åbent hold, og alle er velkomne til at deltage på holdet. Vi samler altid op på de ugentlige træningsture og lægger i det hele taget vægt på det sociale samvær.

Målsætning:
Vedligeholdelse af form og løbeglæde ved fælles løbetræning.

Løb på Orange hold muliggør deltagelse i løb på 10-15 km, f.eks. Esrum Sø Rundt i august og Eremitageløbet i oktober. Kontakt en af trænerne, hvis du har lyst til at høre mere om det.

Med mellemrum aftaler vi at køre en kort tur til dagens træning. Det er typisk for at løbe trailture og kunne f.eks. være en tur til Danstrup Hegn. Den type ændring i træningsprogrammet annonceres altid i god tid på vores Facebook-gruppe, og vi snakker om det på forudgående træningsdage.

Træningstider:
Holdet træner mandag, onsdag og fredag – alle dage kl. 17.30.

Mødested:
Ved Espergærdehallen, Idrætsvej.

Træningsprogram
Ruter og program bestemmes af træneren den pågældende træningsdag med udgangspunkt i dagens aktivitet. Vi veksler mellem normale løbeture/farttræning /intervaltræning. Vi samler op efter behov. Den første onsdag i hver måned deltager Orange hold i fællestræningen.

Som nævnt er vores træningstempo som udgangspunkt 6:30/km. Så hvis du kan løbe 5 km på 6:15/km, vil du komfortabelt kunne følge med på vores hold. Hvis du kan løbe 5 km på 6:45/km, vil du akkurat kunne følge med.

Søndagsture
Søndage kl. 09.00 med start og afslutning ved indgangen til Egebæksvangskoven ved Mørdrupvej/Gl. skovvej. Søndagsturene løbes hele året med distancer på op til 10-12 km. Vi aftaler fra søndag til søndag via gruppen Puls 3060 Orange Hold på Facebook, så hold øje med, om der kommer nogen.

Kontakt:
For yderligere information kan man kontakte:
Jette Tougaard Bendtsen
Mail: Orangehold@puls3060.dk

Mobil: 3022 4543