Power Walk
  • Registrer

 

Vi er primært et motionshold, men nogle af os deltager også i konkurrencer.

Når du powerwalker kommer pulsen lige så højt op, som når du løber. Til gengæld belaster du ikke hofter, knæ og ankler, men du arbejder næsten overdrevet med de store muskler i arme, ben og krop. Powerwalk kan dyrkes af alle, giver en masse energi og udøves i frisk luft. I powerwalk går vi med løftede arme uden stave. 

Det er den blide måde at komme i form på. Der er blød opstart i foråret , hvorefter vi gradvis øger længde og tempo.

Holdet træner mandag, onsdag og fredag kl. 17.30, hvor vi mødes ved Espergærdehallen. Om sommeren går vi fra skovbrynet ved Mørdrupvej/ Gl. Skovvej. Der trænes hele året. Træningstiden er som regel på omkring 45-60 minutter. Der er dog altid mulighed for at forkorte eller forlænge turen efter individuelt behov.

Der er et fast træningsprogram, hvor vi skifter mellem korte og lange ture, interval- og bakketræning. Om sommeren træner vi i og omkring Egebæksvang Skov. For dem, der vil deltage i konkurrencer, er der ture på op til 10-14 kilometer. Her går ture ofte til Gurre Kirke. Om vinteren foregår træningen mest på vejene i Espergærde/Humlebæk, f.eks. "måneskinsturen" over Kelleris og Krogerup.

De konkurrencer, der trænes til, er som regel Espergærdeløbet og Eremitageløbet. Vi deltager således også i en række af løbeholdenes aktiviteter.

Vi er en bred sammensat gruppe, der dyrker motion i et godt fællesskab. Gruppen er altid åben for nye deltagere.

Kontakt Britta Tesch fra holdet på tlf.: 49 13 40 79