Rødt hold
  • Registrer

 

Om Rødt Hold

Rødt Hold er pt det motionshold i Puls 3060, der løber i det højeste tempo. 

Og de fleste løbere på holdet har såvel sportslige som personlige mål for deres træning.

Som regel er der et løb i sigte, der trænes mod. Ofte et halv- eller/og et hel maraton. 

Personlige rekorder er dog for de fleste løbere på holdet populære mål at jagte.

Der er et rigtig godt kammeratskab og en god holdånd på Rødt Hold. 

Men vi er meget bevidste om ikke at blive for sammenspiste, så du kan trygt komme og løbe med os. Vi er gode nok på bunden :-) Vi har naturligvis ingen optagelsesprøve, men derfor kan det godt være, at du bliver sat lidt på en prøve i starten. Du skal nemlig lytte til mange spøjse ting på en løbetur med Rødt Hold, når snakken går mellem løberne. Og hvis du gerne lige vil opdateres på de sidste nye modeller af løbeure, tracking sko og andet løbegear, ja så løb en tur med Rødt Holds løbefreaks. 

 

Tempoet

Som løber på Rødt Hold er det en god ide at kunne løbe 10 km på under 47 minutter og at kunne løbe minimum en time uden pause.

Træningstider
Holdet træner mandag, onsdag og fredag kl. 17.30, hvor vi mødes ved Espergærdehallen. Træningstiden kan være lidt forskellig, men ligger i omegnen af en time pr. træningsaften.
Vi træner også søndag formiddag, hvor vi løber en længere tur. I perioden 1. september - Kbh Maraton er det klokken 09:30. Resten af året klokken 08:30. Også om søndagen mødes vi ved Espergærdehallen, men ofte bruger vi lige 10-15 minutter på i fælles flok at køre et andet sted hen at starte. For eksempel til Helsingør, Teglstrup Hegn, Danstrup Hegn eller Esrum Sø. Der er som regel god forplejning under og efter søndagsløbet. 

Træningsprogram

Træningen er lagt til rette, så vi mandag løber helt roligt løb (tempo ca. 5:20 - pr. km.), onsdag laver vi interval- eller bakketræning (eget tempo) og fredag løber vi tempoløb i grupper (tempo mellem ca. 4:00 - ca. 4:45 pr. km.)

Vi løber forskellige ture afhængig af trænerens lune. I den lyse periode ofte i skovene omkring Espergærde, Humlebæk og Snekkersten. I de mørke tider som oftest på oplyste stier i området.

Du kan finde Rødt Holds hverdags-træningsprogram her. Rødt Holds søndags-træningsprogram finder du her.

 

Kontakt

Yderligere information:

Henrik Bo Larsen tlf. 4019 4926

 

mail: roedthold@puls3060.dk