Målsætning
  • Registrer

Målsætningen er gennem medlemskab og aktiv indsats at fremme menneskers fysiske og mentale velvære ved regelmæssig motionsløb med en stor sidegevinst af socialt samvær, som er med til at skabe et kammeratskab og en større berøringsflade med beboerne i lokalsamfundet.

Puls 3060 henvender sig til alle aldersgrupper; det være sig nybegyndere, der er usikre med hensyn til træningsprogram, og hvorledes man kommer i gang, men også til tidligere motionister og sportsfolk, der ønsker at komme i form igen og få smidt nogle overflødige kilo.

Gennem træningsprogrammet og det videre forløb er det tanken at motivere motionisten til regelmæssig træning, og i mange tilfælde vil der også senere opstå et naturligt ønske blandt medlemmerne om deltagelse i nogle af de mange løb, som udbydes af idrætsforeningerne.