Holdprofiler

1. Om rødt hold

Rødt Hold er pt det motionshold i Puls 3060, der løber i det højeste tempo.

Og de fleste løbere på holdet har såvel sportslige som personlige mål for deres træning.

Som regel er der et løb i sigte, der trænes mod. Ofte et halv- eller/og et hel maraton.

Personlige rekorder er dog for de fleste løbere på holdet populære mål at jagte.

Der er et rigtig godt kammeratskab og en god holdånd på Rødt Hold.

Men vi er meget bevidste om ikke at blive for sammenspiste, så du kan trygt komme og løbe med os. Vi er gode nok på bunden 🙂 Vi har naturligvis ingen optagelsesprøve, men derfor kan det godt være, at du bliver sat lidt på en prøve i starten. Du skal nemlig lytte til mange spøjse ting på en løbetur med Rødt Hold, når snakken går mellem løberne. Og hvis du gerne lige vil opdateres på de sidste nye modeller af løbeure, tracking sko og andet løbegear, ja så løb en tur med Rødt Holds løbefreaks.

2. Tempo

Som løber på Rødt Hold er det en god ide at kunne løbe 10 km på under 47 minutter og at kunne løbe minimum en time uden pause.

3. Træningstider

Holdet træner mandag, onsdag og fredag kl. 17.30, hvor vi mødes ved Espergærde Idrætsby. Træningstiden kan være lidt forskellig, men ligger i omegnen af en time pr. træningsaften.
Vi træner også søndag formiddag, hvor vi løber en længere tur. I perioden 1. september - Kbh Maraton er det klokken 09:30. Resten af året klokken 08:30. Også om søndagen mødes vi ved Espergærdehallen, men ofte bruger vi lige 10-15 minutter på i fælles flok at køre et andet sted hen at starte. For eksempel til Helsingør, Teglstrup Hegn, Danstrup Hegn eller Esrum Sø. Der er som regel god forplejning under og efter søndagsløbet.

4. Træningsprogram

Træningen er lagt til rette, så vi mandag løber helt roligt løb (tempo ca. 5:20 - pr. km.), onsdag laver vi interval- eller bakketræning (eget tempo) og fredag løber vi tempoløb i grupper (tempo mellem ca. 4:00 - ca. 4:45 pr. km.)

Vi løber forskellige ture afhængig af trænerens lune. I den lyse periode ofte i skovene omkring Espergærde, Humlebæk og Snekkersten. I de mørke tider som oftest på oplyste stier i området.

Du kan finde Rødt Holds hverdags-træningsprogram her. Rødt Holds søndags-træningsprogram finder du her.

Kontakt

Yderligere information:

Peter Carlsen

mail: roedthold@puls3060.dk

1. Om powerwalk

Powerwalk er et energisk hold, hvor du får pulsen op med gang i rask tempo. Vi mødes tre gange om ugen. Om sommeren starter vi fra indgangen til Egebæksvangskoven på Mørdrupvej. Fra midt i oktober går starten fra Gymnasievej 2. Snakken går altid livligt på vores ture.

Kom og vær med. Vores hold er også en god start, hvis du har været skadet eller en periode ikke kan løbe.

Vi er ikke så mange, men har en god holdånd og nogle hyggelige ture.

I vintersæsonen starter holdet fra Idrætsbyen på Gymnasievej. I 2019 er det fra 7. oktober"

2. Tempo

Som powerwalker får du pulsen op.

3. Træningstider

Holdet træner mandag, onsdag og fredag kl. 17.30.

4. Træningsprogram

Holdet har ikke noget specielt træningsprogram. Ture aftales fra gang til gang.

Kontakt

Lise-Lotte Nellemann Steenberg

mail: lislotnelste@gmail.com

1. Om lysegrønt hold

Lysegrønt hold er et åbent hold, og alle er velkomne til at deltage på holdet.

Vores målsætning er vedligeholdelse og forbedring af form og løbeglæde ved fælles løbetræning.

Løb på Lysegrønt hold muliggør deltagelse i løb på 10-15 km og halvmaratondistancen.

Vi samler altid op på de ugentlige træningsture og lægger vægt på det sociale samvær.

Onsdag løber vi sammen med det Orange eller Grønt hold med deres træner og i deres tempo.

På Lysegrønt hold har det sociale samvær stor betydning. Udover at løbe med Orange hold hver onsdag løber vi med på deres trailture med kaffe og kage bagefter. De to hold afholder også en pizzaaften i løbet af sommeren, og en enkelt eller to fredage i løbet af året samles vi lige efter løb til et glas vin eller en vand og lidt snacks. Du er altid velkommen til at komme og løbe med et antal gange, inden du bestemmer dig for medlemskab. På Lysegrønt hold holder vi øje med tiden, men er ikke fanatikere hverken med tøj eller ure.

2. Tempo

Vi løber distancer på 6-10 km til hverdag. Vores træningstempo er som udgangspunkt 6:10/km, når vi løber længere ture. Det forventes, at deltagerne kan løbe 5 km på mellem 27-30 min. Så hvis du kan løbe 5 km på 5:50/km, vil du komfortabelt kunne følge med på vores hold. Hvis du kan løbe 5 km på 6:20/km, vil du akkurat kunne følge med.

3. Træningstider

Holdet træner mandag, onsdag og fredag. Alle dage kl. 17.30, hvor vi mødes på torvet i den nye Espergærde Idrætsby, Gymnasievej 2. Torvet er dér, hvor klatrevæggen er. Hver træningsaften varer som regel mellem 40 minutter og en time. Trailture foregår ofte i Danstrup Hegn og annonceres i god tid på vores Facebook-gruppe.

4. Træningsprogram

Ruter og program bestemmes af træneren den pågældende træningsdag med udgangspunkt i dagens aktivitet. Vi veksler mellem normale løbeture/farttræning /intervaltræning. Vi samler op efter behov. Den første onsdag i hver måned deltager Lysegrønt hold i den fælles intervaltræning. I god tid før hver træning lægges dagens program på vores Facebook-gruppe Puls 3060 Lysegrønt Hold.
Vi løber også om søndagen kl. 9.00 om sommeren og kl. 9:30 om vinteren med start og afslutning ved indgangen til Egebæksvangskoven ved Mørdrupvej/Gl. skovvej. Søndagsturene løbes hele året med distancer på op til 10-15 km. Vi aftaler fra søndag til søndag via gruppen Puls 3060 Lysegrønt Hold på Facebook, så hold øje med, om der kommer nogen. Turene løbes sammen med løbere fra Orange hold.

Kontakt

Trine Overgaard Østerbye

Mobil: 60 88 16 00

Mail: lysegronthold@puls3060.dk

1. Om grønt hold

Grønt hold er et åbent hold.

Alle er velkomne til at deltage på Grønt hold.

Træningen foregår i en hyggelig stemning.

Træningen foregår af og til med andre hold (Lysegrønt og Lyserødt).

Træningen på Grønt hold er altid meget varieret.

2. Tempo

Vores hastighed ligger på 5.40-5.50 pr. km alt efter distance, terræn og vejrforhold. På længere ture (søndage) holder vi 6.00 pr. km - LSD løb (Long Slow Distance).

3. Træningstider

Vi løber mellem 7 og 12 km mandag, onsdag og fredag kl. 17.30 fra Espergærde Idrætsby, Gymnasievej 2. Søndage løber vi kl. 09.00 om sommeren og kl. 09.30 om vinteren. Mødested kan ændres løbende af den respektive træner, så følg altid med Facebook for nærmere info.

4. Træningsprogram

Træningen bygger på variation, og vi skifter mellem længere ture (distanceløb), hyggeløb (restitutionsløb) og interval/bakketræning/fartleg (intensitetstræning).
Noget af træningen vil foregå med andre hold (Lysegrønt og Lyserødt hold). Se holdets træningsplan på holdenes Facebook-grupper.
Indtil videre er træningen om søndagen aflyst. Man kan evt. løbe med Lysegrønt hold.

Kontakt

Katrin Christiansen

Mobil: 20471935

mail: gronthold@puls3060.dk

1. Om orange hold

Orange hold er et åbent hold, og alle er velkomne til at deltage på holdet.

Vores målsætning er vedligeholdelse af form og løbeglæde ved fælles løbetræning.

Løb på Orange hold muliggør deltagelse i løb på 10-15 km.

Vi samler altid op på de ugentlige træningsture og lægger vægt på det sociale samvær.

Med mellemrum aftaler vi at køre en kort tur til dagens træning for at løbe trailture.

På Orange hold har det sociale samvær stor betydning. Hver onsdag løber vi sammen med Lysegrønt hold og udover vores fælles trailture med kaffe og kage bagefter, har de to hold en pizzaaften i løbet af sommeren. En enkelt eller to fredage i løbet af året samles vi lige efter løb til et glas vin eller en vand og lidt snacks. Du er altid velkommen til at komme og løbe med et antal gange, inden du bestemmer dig for medlemskab. På Orange hold holder vi øje med tiden, men er ikke fanatikere hverken med tøj eller ure.

2. Tempo

Vi løber distancer på 5-9 km til hverdag. Vores træningstempo er som udgangspunkt 6:30/km, når vi løber længere ture. Det forventes, at deltagerne kan løbe 5 km på mellem 28-32 min. Så hvis du kan løbe 5 km på 6:15/km, vil du komfortabelt kunne følge med på vores hold. Hvis du kan løbe 5 km på 6:45/km, vil du akkurat kunne følge med.

3. Træningstider

Holdet træner mandag, onsdag og fredag. Alle dage kl. 17.30, hvor vi mødes på torvet i den nye Espergærde Idrætsby, Gymnasievej 2. Torvet er dér, hvor klatrevæggen er. Hver træningsaften varer som regel mellem 40 minutter og en time. Trailture foregår ofte i Danstrup Hegn og annonceres i god tid på Facebook-gruppen Puls 3060 Orange Hold..

4. Træningsprogram

Ruter og program bestemmes af træneren den pågældende træningsdag med udgangspunkt i dagens aktivitet. Vi veksler mellem normale løbeture/farttræning /intervaltræning. Vi samler op efter behov. Den første onsdag i hver måned deltager Orange hold i fællestræningen. I god tid før hver træning lægges dagens program på vores Facebook-gruppe Puls 3060 Orange Hold.

Vi løber også om søndagen kl. 9.00 om sommeren og kl. 9:30 om vinteren med start og afslutning ved indgangen til Egebæksvangskoven ved Mørdrupvej/Gl. skovvej. Søndagsturene løbes hele året med distancer på op til 8-15 km. Vi aftaler fra søndag til søndag via gruppen Puls 3060 Orange Hold på Facebook, så hold øje med, om der kommer nogen. Turene løbes sammen med løbere fra Lysegrønt hold.

Kontakt

Knud Bertelsen

Mail: Orangehold@puls3060.dk

Mobil: 26362533

1. Om gult hold

Gult hold har eksisteret siden juni 2011.

På dette hold møder du moderate motionister. De fleste kan følge med her.

Der er lagt vægt på god og hyggelig stemning på holdet.

Holdet er et åbent hold, og alle uanset baggrund er velkomne til at deltage.

I starten efter endt begyndertræning løber vi i to grupper.

Målsætningen på Gult hold er vedligeholdelse af form samt træning til de lidt længere løb, som byder sig til i løbet af året, f.eks. Eremitageløbet. Der er en god og afslappet stemning på holdet, og vi lægger vægt på også at mødes til små sociale arrangementer i årets løb.

2. Tempo

Der løbes distancer på 5-6 km, og det forventes, at deltagerne kan løbe 5 km på 33-36 min.

3. Træningstider

Holdet træner mandag, onsdag og fredag. Alle dage kl. 17.30, hvor vi mødes på torvet i den nye Espergærde Idrætsby, Gymnasievej 2. Torvet er dér, hvor klatrevæggen er. Hver træningsaften varer som regel mellem 30 minutter og 45 minutter.

4. Træningsprogram

Vi vil gerne være i stand til at løbe et mere stabilt tempo og minimum 5-6 km, og vi tilstræber følgende:
Mandag = 5-6 km med varieret træning / intensitetstræning.
Onsdag = 6-7 km på en lidt længere tur i roligt tempo. Senere på sæsonen 7-9 km med henblik på længere løb.
Fredag = 5-6 km kort fredagstur
Ruten onsdag planlægges, så de løbere, der ikke ønsker at løbe så langt, kan løbe hjem efter godt 5 km.

Kontakt

Riitta Ruokokoski

Mobil: 20435406

Mail: gulthold@puls3060.dk

1. Om blåt hold

På Blåt hold møder du motionister og nybegyndere.

Næsten alle kan følge med på Blåt hold.

På Blåt hold lægger vi vægt på et godt sammenhold.

Der er altid en god stemning på Blåt hold.

Holdet er åbent for alle.

2. Tempo

Der løbes distancer på 5-6 km, og det forventes, at deltagerne kan løbe 5 km på 36-40 min.

3. Træningstider

Vi løber mandag, onsdag og fredag kl. 17.30 fra Espergærde Idrætsby, Gymnasievej 2.

4. Træningsprogram

Blåt hold har ikke noget fast træningsprogram, men løber 5-6 km ved hver træning i langsomt tempo.

Kontakt

Glenn Hallenberg

Telefon: +45 6061 3109

Mail: gp@gpconsult.dk

1. Om trailholdet

Trailholdet løber fast en gang om ugen, som regel om tirsdagen. Det aktuelle startsted oplyses på holdets Facebook gruppe "Puls 3060 tirsdagstrail" uge for uge. Der er ingen særlige krav for at deltage, udover at man helst skal kunne løbe 10 km. Det primære fokus er på at få nogle gode naturoplevelser samt blive fortrolig med krævende underlag af forskellig art. Trailsko vil være en fordel, men ikke et must.

2. Tempo

Pace vil være meget afhængigt af underlagets beskaffenhed og rutens sværhedsgrad i øvrigt, men der vil altid blive foretaget opsamlings stop og/eller tilbage løb for opsamling således alle komfortabelt vil kunne følge med.

3. Træningstider

Tirsdage kl 16:45, startsted annonceres som nævnt på holdets Facebook gruppe, "Puls 3060 tirsdagstrail" uge for uge. Der løbes omkring 10 km. Nogle uger kan der arrangeres yderligere træningssessioner - disse vil også blive opslået på facebook gruppen "Puls 3060 tirsdagstrail".

4. Træningsprogram

Der trænes ikke direkte frem mod deltagelse i specifikke løb, men mange af holdets faste løbere er selvfælgelig jævnligt at finde på startlister til diverse trailløb i ind- og udland.

Kontakt

Jesper Halding

Mobil: 22655769

1. Om halvtimesholdet

Alle kan løbe med på Halvtimesholdet.
Vi ligger vægt på det sociale sammenhold og tager hensyn til løbere der har en skade eller blot en dårlig dag.

2. Tempo

Holdet løber typisk distancer på 5-6 km og vi forventer deltagerne kan løbe 5 km på 35 - 40 minutter.

3. Træningstider

Vi løber mandag, onsdag og fredag med start kl 17:30.

Fra april til oktober løber vi med udgangspunkt fra hovedindgangen til Egebæksvangskov på Mørdrupvej.

Fra oktober til april løber fra Puls 3060's mødested fra Espergærde Idrætsby Gymnasievej 2.

4. Træningsprogram

Halvtimesholdet har ikke noget fast træningsprogram, men der aftales fra gang til gang hvornår vi skal indlægge intervaller og bakker i træningen.
Løberuten lægges ligeledes fra gang til gang alt efter vejret og løbernes dagsform.

Kontakt

Hanne Stuhr
Mobil: 23616963
Mail: hannestuhr@hotmail.com

Maj Britt Rønne
Mobil: 28902290
Mail: 13majbritt@gmail.com

1. Om lyserødt hold

Lyserødt hold er det motionshold i Puls 3060, der løber i det næsthøjeste tempo.

Lyserødt hold er et åbent hold, og alle er velkommen til at deltage i træningen.

Træningen foregår i en hyggelig stemning, hvor der bliver talt og grint meget.

Træningen er målrettet konkrete løb.

Rødt og Lyserødt hold løber for tiden sammen på et såkaldt fusionshold.

Træningen er målrettet, således at vi kan krone den med deltagelse i forårets og efterårets halv- og helmaraton, Eremitageløbet, Esrum sø rundt m.m, hvor deltagelsen ofte er vigtigere end sluttiderne.

2. Tempo

Det forventes, at man kan løbe 10 km på under 52 minutter i konkurrencetempo, og at man kan løbe minimum en time uden pause.

3. Træningstider

Vi løber hele året, og træningen foregår mandag, onsdag og fredag. Der løbes almindeligvis fra Espergærde Hallen, men der kan lejlighedsvis også løbes ud fra andre steder.
Træningen er fordelt således:
Mandag løbes roligt løb med tempo ca. 5:30 pr. min.
Onsdag løbes intervaller, bakketræning m.m.
Fredag løbes let løb, tempotræning hastighed ca. 5:00.
Søndag løbes de lange ture med henblik på deltagelse i halv- og helmaraton. Træningen om søndagen vil nogle gange foregå uden for lokalområdet, hvor vi efter træningen hygger os med kaffe og hjemmebag. Vi kører ud i de biler, der er til rådighed.

4. Træningsprogram

Se dagsprogram på Facebook-grupperne for de to hold (Lyserødt og Rødt hold).

Kontakt

Stig Wandrup

Mobil: 51538756

Mail: lyseroedthold@puls3060.dk

1. Om Lørdags hold

Lørdagsholdet er anarkistholdet. Her er ingen fast træner. Intet fast tempo. Men ruten er den samme – eller næsten – lørdag efter lørdag – sommer og vinter. Lørdagsholdet er også det isblå hold – efter farven på vandet og kroppen, når vi året rundet slutter turen af med et dyp i Øresund.

2. Tempo

Vi løber omkring 6 min/km afhængig af deltagernes dagsform

3. Træningstider

Vi løber hver lørdag og mødes kl. 8:30 ved indgangen til skoven på Mørdrupvej – lige overfor p-pladsen.

4. Træningsprogram

Vi løber fra Mørdrupvej – gennem skoven forbi Flynderupgaard og ud til Snekkersten havn. Tilbage ad Søvejen, forbi Egebæksvang Kirke og Rensningsanlægget. Nogle gange lægger vi lidt intervaller à la lygtepæleløb (men fra træ til træ). Vi slutter af med en dukkert i Øresund og om i sæsonen – en tur i saunaen.

Kontakt

Anne Christine Helms

Mobil: 24672621

Mail: anne.christine.helms@gmail.com

1. Om Coretræning og Yoga

Træningen er et unikt tilbud fra Puls3060 om at få trænet andre muskler end dem, du bruger, når du løber eller power walker. Den type træning, der tilbydes på dette hold, er vigtig og relevant for alle, så vi nedsætter risikoen for skader.

2. Tempo

Alle kan være med.

3. Træningstider

Velkommen til Coretræning og yoga hver tirsdag i Mørdrupskolens gymnastiksal fra kl. 18:30 - kl. ca. 20.00. Der er ingen træning i skolernes ferier.

4. Træningsprogram

Vi starter med 15 minutters grundig opvarmning. Herefter er der cirkeltræning, hvor vi benytter forskellige redskaber og fokuserer på styrkeøvelser i højt tempo for mave, baller, ben og ryg. Coretræningen efterfølges af en halv times yoga.
Yogaundervisningen tilgodeser power walkere og løbere og fokuserer på stræk og mobilitet af muskler og led. Man kan med fordel deltage, hvis man i en skadesperiode ikke har mulighed for at deltage i anden træning i Puls3060-regi, da man helt selv afgør i hvor stort et omfang, man deltager i øvelserne. Vi glæder os til at se jer!

Kontakt
1. Om lyserødt hold

Lyserødt hold er det motionshold i Puls 3060, der løber i det næsthøjeste tempo.

Lyserødt hold er et åbent hold, og alle er velkommen til at deltage i træningen.

Træningen foregår i en hyggelig stemning, hvor der bliver talt og grint meget.

Træningen er målrettet konkrete løb.

Rødt og Lyserødt hold løber for tiden sammen på et såkaldt fusionshold.

Træningen er målrettet, således at vi kan krone den med deltagelse i forårets og efterårets halv- og helmaraton, Eremitageløbet, Esrum sø rundt m.m, hvor deltagelsen ofte er vigtigere end sluttiderne.

2. Tempo

Det forventes, at man kan løbe 10 km på under 52 minutter i konkurrencetempo, og at man kan løbe minimum en time uden pause.

3. Træningstider

Vi løber hele året, og træningen foregår mandag, onsdag og fredag. Der løbes almindeligvis fra Espergærde Hallen, men der kan lejlighedsvis også løbes ud fra andre steder.
Træningen er fordelt således:
Mandag løbes roligt løb med tempo ca. 5:30 pr. min.
Onsdag løbes intervaller, bakketræning m.m.
Fredag løbes let løb, tempotræning hastighed ca. 5:00.
Søndag løbes de lange ture med henblik på deltagelse i halv- og helmaraton. Træningen om søndagen vil nogle gange foregå uden for lokalområdet, hvor vi efter træningen hygger os med kaffe og hjemmebag. Vi kører ud i de biler, der er til rådighed.

4. Træningsprogram

Se dagsprogram på Facebook-grupperne for de to hold (Lyserødt og Rødt hold).

Kontakt

Stig Wandrup

Mobil: 51538756

Mail: lyseroedthold@puls3060.dk

1. Om lyserødt hold

Lyserødt hold er det motionshold i Puls 3060, der løber i det næsthøjeste tempo.

Lyserødt hold er et åbent hold, og alle er velkommen til at deltage i træningen.

Træningen foregår i en hyggelig stemning, hvor der bliver talt og grint meget.

Træningen er målrettet konkrete løb.

Rødt og Lyserødt hold løber for tiden sammen på et såkaldt fusionshold.

Træningen er målrettet, således at vi kan krone den med deltagelse i forårets og efterårets halv- og helmaraton, Eremitageløbet, Esrum sø rundt m.m, hvor deltagelsen ofte er vigtigere end sluttiderne.

2. Tempo

Det forventes, at man kan løbe 10 km på under 52 minutter i konkurrencetempo, og at man kan løbe minimum en time uden pause.

3. Træningstider

Vi løber hele året, og træningen foregår mandag, onsdag og fredag. Der løbes almindeligvis fra Espergærde Hallen, men der kan lejlighedsvis også løbes ud fra andre steder.
Træningen er fordelt således:
Mandag løbes roligt løb med tempo ca. 5:30 pr. min.
Onsdag løbes intervaller, bakketræning m.m.
Fredag løbes let løb, tempotræning hastighed ca. 5:00.
Søndag løbes de lange ture med henblik på deltagelse i halv- og helmaraton. Træningen om søndagen vil nogle gange foregå uden for lokalområdet, hvor vi efter træningen hygger os med kaffe og hjemmebag. Vi kører ud i de biler, der er til rådighed.

4. Træningsprogram

Se dagsprogram på Facebook-grupperne for de to hold (Lyserødt og Rødt hold).

Kontakt

Stig Wandrup

Mobil: 51538756

Mail: lyseroedthold@puls3060.dk